Ett härligt midsommarbad

Denna midsommar gick rekordfort och jag vet knappt vart den tog vägen? Och vilken tur vi hade med vädret. Helt klart det bästa på många många år. Hoppas ni med hade fint väder?

Frågade efter inspiration på min instagram till en kran av fläder och kunde inte hitta någon. Så nu får ni mitt bidrag i bilder där jag vill ge inspiration till att bära kransar av fläder som vi gjorde nu på midsommar jag och min storasyster. Blev det inte galet vackert?

För att få till en riktigt härlig bild

Gick vi till en plats i skogen där vi varit på upptäcktsfärd många gånger som barn men framförallt har vi alltid fiskat kräftor här. Ett riktigt magiskt vackert stället fullt med barndomsminnen. Har bland annat just här där jag försökte hänga på min morfar när vi skulle fiska kräftor. Han va en före detta militärt och jag fick alltid små springa bakom honom för att inte bli efter i hans raska snabba steg.

Och vet ni vad? Det var inte alls så kallt i vattnet som jag trodde det skulle vara. Och härligt att också se både öring, flodpärlmusslor och kräftor på våran tur längs ån.

Ha en fin kväll / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.