Foto/Bilder Livsstil/Vardag

Ett härligt midsommarbad

Denna midsommar gick rekordfort och jag vet knappt vart den tog vägen? Och vilken tur vi hade med vädret. Helt klart det bästa på många många år. Hoppas ni med hade fint väder?

Frågade efter inspiration på min instagram till en kran av fläder och kunde inte hitta någon. Så nu får ni mitt bidrag i bilder där jag vill ge inspiration till att bära kransar av fläder som vi gjorde nu på midsommar jag och min storasyster. Blev det inte galet vackert?

För att få till en riktigt härlig bild

Gick vi till en plats i skogen där vi varit på upptäcktsfärd många gånger som barn men framförallt har vi alltid fiskat kräftor här. Ett riktigt magiskt vackert stället fullt med barndomsminnen. Har bland annat just här där jag försökte hänga på min morfar när vi skulle fiska kräftor. Han va en före detta militärt och jag fick alltid små springa bakom honom för att inte bli efter i hans raska snabba steg.

Och vet ni vad? Det var inte alls så kallt i vattnet som jag trodde det skulle vara. Och härligt att också se både öring, flodpärlmusslor och kräftor på våran tur längs ån.

Ha en fin kväll / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply