En jättevarm onsdag

Sitter här vid dator och tar en pause i från värmen ute. Eric är och tränar, barnen leker ihop och jag ska testa om jag tycker kaffe är gott en sån här dag.

Ett vanligt år skulle jag älska den hä värmen men jag är fortfarande ”bränd” av hettan som va förra året. Kroppen tål inte alls solen strålar lika bra längre..

Ett jordgubbsland utan ogräs

Jag håller på att slita med att få ut allt nu som inte ska vara i växthuset längre. Speciellt alla jordgubbsplantor som jag plockade in tidigare i år för att dom skulle få bra fart innan jag satte ut dom i landet igen. I ett jordgubbsland utan ogräs kämpar jag med. Ett som ska vara så smidigt som det bara går att vara och fullt med så många jordgubbar att vi frossar, fyller frysen och ger bort.

Så fort Eric kommer hem igen ska han ta barnen och jag hoppas hinna ut för att kunna plantorna ut dom sista jordgubbsplantorna. Jag tror det är 8 stycken kvar nu av 45.

Har jag tur nu i eftermiddag kommer det börja ösregna lagom till det stora jordgubbslandet är färdigt så jag slipper vattna. Älskar att det kommer mer och mer regn.

Så det är lite vad jag gör idag.

Ha det bäst <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.