En bebis med kolik?

Tänk att det redan har blivit fredag och att både jul och nyår är över. jag har aldrig i mitt liv haft så lugnt under denna perioden i mitt liv någonsin. Vi har bara umgåtts med nära och kära och haft det riktigt mysigt.

Nu går jag här hemma och planera detta året för mitt företag och mina sociala medier. Men det är lite svårt… känner att hur ska jag kunna veta hur det blir när bebisen kommer?? Tänker om det blir en bebis som har kolik eller vill amma precis hela tiden?? Då är det ju inte alls lätt att få någon gjort.. Vågar i alla fall tänka att jag kanske under den perioden kan gå färdigt en kurs jag köpte förra året som jag aldrig hann starta för att jag blev gravid och så dålig. Men vem vet dagarna där kanske bara handlar om att klara hålla sig vaken och ta han om bebis…

Ska erkänna att det är väldigt svårt för mig att förstå att vi väntar vårt tredje barn. Jag är sån att jag kommer inte tro på det här förens jag har haft min förlossning och får ta med det lilla pyret hem.

Oj mycket som snurrade i huvudet nu. Ska iallafall försöka få färdigt lite jobb här och titta efter posten. Tro jag får mina första frön till brevlådan idag och herregud vad jag längtar efter att få börja odla!

Och jag lovar att ni ska få veta vad jag får hem och hur jag börja odla när väl alla frön är hemma.

Nu får ni ha en riktigt fin fredag så hör vi / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.