Det blev inte alls som jag tänkt mig

Jag kan tala om att jag blev totalt överraskad över hur svårt det är att leva i ett hus med små barn när man renoverar. Så jag är totalt slutkörd då vi har varit här hemma och jättemycket hos mina föräldrar och inte riktigt haft någon fast punkt. Samtidigt har ju Eric varit borta i en vecka så jag kan verkligen säga att jag andas ut idag när han kommer att komma hem.

Samtidigt som jag är jätte trött och sliten är jag ju så glad att vi är igång och renoverar. Alla hantverkare som är här är ju hur trevliga som helst och det går verkligen undan när dom jobbar. Så om ni undrar varför det är lite tyst överallt där jag annars hänger och skapar material är det för jag fått så mycket mer att tänka på och när barnen går och lägger sig gör jag det med.

Men innan vi säger hejdå kan vi ju ta en titt på hur det ser ut här just nu lite i i renoveringen.

Trött men glad morsa

Och idag har vi den stora utmaningen med att hitta golv till alla olika rum… Ojoj vad svårt.

Men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen i kaoset. / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.