Jag försöker hitta en balans i livet för att få må bra.

I våras slutade jag helt med träning för att det blev för mycket med allt som skulle göras. (skitdumt!) Och jag kan inte minas om jag någonsin har haft så ont i kroppen som jag har just nu?? Så det fanns liksom inga ursäkter längre att inte börja avsätta tid för träningen igen så allt annat ska funka.

Förra året snöade jag in helt på yoga och att stretcha. Och efter några försök tidigt denna morgonen inser jag hur jag tappat precis allt jag byggt upp. Letade reda på ett klipp på Youtube som jag gillar från Mady Morrison det här https://youtu.be/g_tea8ZNk5A och tänk att dessa 15 minuter har gjort att jag nu känner mig överkörd av ett tåg. Vet att det snart kommer kännas bättre. Nu är det bara jag som måste hålla i och hålla ut.

Vad händer mer?

Förutom att njuta av väldigt härligt sommarväder med barnen så har jag ju väldigt stort fokus på odlingen och att ta vara och skörda allt jag kan och hinner samtidigt som jag startar nya sådder. Igår kunde jag skörda 2 liter vita jordgubbar eller ananasjordgubbe som man kan säga eftersom dom har en smak som påminner om ananas. Denna jordgubbe är helt magisk att göra saft på tillsammans med fläder. Och jag brukar ta upp flaskorna med saft på vintern för då får man verkligen en smak av sommaren igen.

Nu måste jag avrunda här för jag har hela familjen väntandes på mig att vi ska äta frukost.

Kul att blogga på min nya hemsida och vill du se fler inlägg tryck gärna på min nya gillar knapp som ett hjärta 🥰❤️

// Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.