Hur gick ultraljudet?

Hejsan!

Vill bara snabbt titta in här och berätta för er hur det har gått på ultraljudet idag. Har aldrig varit så nervös innan inför ett ultraljud på våra bebisar så när jag kom hem somnade jag i sängen av utmatning. Tror att jag varit nervös för att jag tycker det är väldigt overkligt att vi 3 gånger utan problem har blivit med barn och ska få åka och titta på vad det en så länge verkar vara en till fullt normal och fungerande graviditet.

Kan tala om att allting gick bra och såg fint ut. Och om man följer mig på instagram kan jag tala om att vi kan pusta ut lite då det bara låg en lite bebis i magen och inte två som vi varit lite nervösa och trot.

Det blir lite kort ifrån mig då jag nu ska sätt mig i bilen och åka till nässjö på ett spännande möte.

Ha det bäst !

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
1 Kommentar
Se alla kommentarer
Jojo

Hejsan
Jag vill bara undra hur din graviditet varit hittills !
Jag har ett barn å jag mådde så dåligt under graviditeten men vill ha ett till men hur ska jag orka nu när man har en att ta hand !
Har du tips?

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.