Livsstil/Vardag

Har varit helt urladdat

Ojoj vad det kan vara bra att få träffa sina allra närmaste vänner. Jag har inte alls många och Erica å Isabelle är verkligen mina närmaste och dom ser jag alldeles för sällan. Nu va det över ett år sen sist men det är precis som vi umgås jämt när vi träffas. Och det är ju så riktig vänskap ska vara.

Vi träffas ju inte så ofta för alla bor vi åt olika håll i landet och så är vi mitt uppe i småbarnslivet, fix av hus och trädgård, plugg och karriär och det är helt enkelt väldigt svårt att få tid och komma loss.

Men nu blev det av och jag känner jag fått vräka av mig allt motigt och jobbigt. Fått mer inspiration till framtida planer och vägledning. Vi träffades ju i fredags och det har tagit mig hela helgen att landa efter en sån orimligt bra dag.

Men nu känner jag att energin börjar komma tillbaka mer en någonsin och att denna veckan ska bli riktigt rolig att börja. Har så mycket jag vill göra och det jag tror jag ska satsa på först är en vlogg till Youtube.

Hoppas att ni med har såna vänner som jag.

Ha en fin dag

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply