Har varit helt urladdat

Ojoj vad det kan vara bra att få träffa sina allra närmaste vänner. Jag har inte alls många och Erica å Isabelle är verkligen mina närmaste och dom ser jag alldeles för sällan. Nu va det över ett år sen sist men det är precis som vi umgås jämt när vi träffas. Och det är ju så riktig vänskap ska vara.

Vi träffas ju inte så ofta för alla bor vi åt olika håll i landet och så är vi mitt uppe i småbarnslivet, fix av hus och trädgård, plugg och karriär och det är helt enkelt väldigt svårt att få tid och komma loss.

Men nu blev det av och jag känner jag fått vräka av mig allt motigt och jobbigt. Fått mer inspiration till framtida planer och vägledning. Vi träffades ju i fredags och det har tagit mig hela helgen att landa efter en sån orimligt bra dag.

Men nu känner jag att energin börjar komma tillbaka mer en någonsin och att denna veckan ska bli riktigt rolig att börja. Har så mycket jag vill göra och det jag tror jag ska satsa på först är en vlogg till Youtube.

Hoppas att ni med har såna vänner som jag.

Ha en fin dag

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.