Den introverta med sin bebis äntligen på ”rätt” ställe.

Ojoj vad det tog tid för mig att återhämta mig från att jag hela söndagen stod och sålde på Askeryd julmarknad. Det är allt en blandning av att jag är gravid och introvert som ligger bakom allt. Men vad lyckat det var och så roligt!

Jag stod ju där för att sälja Emmas och mina tygkassar och affischer. Men tog också med mig mycket annat av allt Emma är så otroligt talangfull och skapar som böcker, brickor, kort och sånt. Att stå så ger ju mig så mycket mer en bara sälja dom produkter Emma och jag skapat för ofta får jag ju chansen att träffa er som följer mig. Och det är blan det bästa jag vet.

Något som också va extra kul va ju att jag fick träffa min närmaste kollega för första gången Cecilia Andersson. Hon gjorde ett jättefint inlägg om julmarknaden som ni kan hitta HÄR

Bäbis på ”rätt” ställe?

Vet ni också vad jag upptäckte denna veckan? Enda sen jag kunde börja känna som en tennisboll av bebisen på morgonen så har den varit så långt åt vänster det bara går och där har den växt sig större. Och så har det ju inte varit med Märta eller Vera. Men när vi var på ul så fick vi veta varför jag kände så och det var just för att bebisen låg inklämd så långt åt vänster det bara gick. Och så har det varit ända tills nu då jag denna morgonen kunde känna att den lilla tagit sig större plats och nu ligger som det var med Märta och Vera. Lite skönt att känna också för då är det ju något som växer där inne.

Förutom att att stå på julmarknad och känna hur bebisen ligger har vi handlat klart alla julklappar idag och vaccinerat Vera. Att ta Vera på såna besök är en utmaning och jag kan säga att det ändå jag otroligt bra. Så glad att hon utvecklas i detta som är så kämpigt för henne och oss.

Så jag måste säga att jag är otroligt nöjd med den senaste tiden som varit fast att den har varit utan alldeles för lite snö och därför bloggen fick bli fylld med bilder på den vackra dagen vi hade här om veckan här.

Vi hörs snart igen / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
Cecilia Andersson

Har varit ”utloggad” från bloggen ett tag och såg inte din läkning förrän nu – stort tack!!! Hoppas vi ses mer under 2020 och utbyter erfarenheter. Ha ett riktigt gott nytt år!

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.