Vill du jobba med Elin Lewenhaupt?

Jag har jobbat med små och stora företag aktivt sen 2016 genom mina sociala medier och då främst har det varit på instagram. I ett samarbete med mig får ert företag inte bara möjlighet att synas på mina kanaler utan också högkvalitativt innehåll i form av bild och film att använda och dela i eget flöde.

Jag är väldigt mån om att samarbetet ska passa min nisch och målgrupp. Jag vill nämligen har en nära relation till mina följare och därför är det så otroligt viktigt för mig att ett samarbete kommer vara något jag vet mina läsare gillar och kommer vara genuint och äkta som jag kan stå 100 % bakom.    

Hur går ett samarbete på Elin Lewenhaupts kanaler till?

Vi kommer överens om vilken form av samarbete vi skulle vilja utforma och på vilken/vilka av mina kanaler genom mail, Telefon, Skype eller ett personligt möte så jag sen kan återkomma med en offert för detta.

Sen när offerten är godkänd börjar jag jobba för det vi kommit överens om. När materialet är klart skickar jag sen förhandsvisning så ni kan kolla över att allt känns rätt och bra.

Vi bestämmer sen vilken/vilka dagar materialet ska publiceras och på vilka kanaler (youtube, Instagram, blogg) I samband med publiceringen skickar jag faktura till er enligt överenskommelse.

Alla samarbeten märks självklart tydligt ut med ”Inlägget är ett betalt samarbete med X” eftersom det gäller inom marknadsföringslagen.

Jag nås på elin@elinlewenhaupt.se

Hoppas vi hörs!

Statistik för Elin Lewenhaupt

2900 + prenumeranter på Youtube 

20100 + följare på Facebook

25000 + följare på instagram @elinlewenhaupt

3000 sidvisningar/vecka (nystartad blogg 1 april 2019)


Tidigare samarbeten

Ett av flera samarbeten jag har gjort med Revolution race på instagram där jag lyfter deras friluftskläder som jag själv använder otroligt mycket både på mina äventyr som fotograf och i vardagen. Se samarbete hittar ni HÄR

I ett samarbete med Glammom visade jag upp mina favorit från deras märke med ett gäng härliga bilder. En otroligt lyckad kampanj där vi hade med en rabattkod i samarbetet. Samarbetet hittar ni HÄRProdukttester och recensioner

Jag tar gärna emot pressutskick och produkter om det passar min målgrupp och nisch. kontakta gärna mig i förväg så att jag kan avgöra om det är något som är relevant för mina kanaler och målgrupp som jag kan testa och recensera.

Observera att pressutskick eller produkt inte garanterar exponering på Elin Lewenhaupt kanaler och att jag ej ansvarar för saker som skickats utan tidigare överenskommelse.

Att jag går med på att testa en sak eller produkt är inte detsamma som att jag garanterat kommer publicera om den på Elin Lewenhaupt kanaler.

Kontakta mig på elin@elinlewenhaupt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *