Livsstil/Vardag

Misslyckades totalt med jobbet…

Har precis hängt upp dagens första maskin med tvätt och känner för första gången på länge att jag nog äntligen är så pass pigg jag bara kan vara i mitt tillstånd. Och det är tur det för jag har massor att göra denna helgen.

Kan berätta att jag totalt misslyckats med ett jobb och måste försöka göra om det idag. Inget jag gräver ner mig i precis för vad trodde jag!? Att jag skulle ha inspiration, film och bild kvalite efter 2 veckor sjuk och ett hus där det inte är särskilt hemtrevligt för vi ställt undan pågrund av renovering.

Och renoveringen har också stått stilla. Snickarna har varit precis lika sjuka som vi och det har varit tur för har varit skönt att ha det tyst här när vi inte mått bra.

Inser nu när jag sitter här och skriver att det blir nog ingen större utevistelse idag då det blåser starka vindar och regn. Hoppas verkligen på bättre väder imorgon. Vill verkligen komma ut med barnen lite varje dag. Det blir sån skillnad på hela dagen om dom får lite frisk luft.

Nä bäst att sätta på dagens tredje kopp kaffe, beställa en omgång frön och få inspo till jobbet och sen riva i kaoset som råder i detta hem och trädgård.

Det blir min dag det.

Ha en fin helg / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply